Gå till innehåll

Lapphundspromenad i Hågadalen Uppsala 21/1 2024

Välkomna till en lapphundspromenad i Hågadalen. Det är jag, Dorothea Ledinek, som ordnar promenaden som en av kontaktpersonerna i områdesgruppen Östra. Promenaden startar kl 13 vid Eriksbergs hundhage och slutar runt kl 15.30. Där och vid Norbys Soldattorp finns det parkeringsmöjligheter. 

Om ni vill låta hundarna leka innan promenaden så finns det en möjlighet i hundhagen. Vi ska promenera genom Naturreservatet Hågadalen-Nåsten. Jag planerar för en två timmars promenad och 30 minuters fikapaus, men det finns många stigar och leder så att det går att korta av den eller att en grupp som vill gå en mindre sträcka bildas. 

Att ta med: Ta gärna med fika, något att sitta på och kanske en karta om du inte är säker på att du kan hänga med på hela rundan. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *