Information från styrelsen

21 februari, 2018 14:18 i , av

Hej medlemmar!
Återigen får vi be om ursäkt för att vi varit väldigt dåliga på att ge er information. Vi trodde vi skulle haft en ”Lapphunden Light” att leverera i era brevlådor innan jul, men så blev det inte av flera olika anledningar. Det händer mycket ”bakom kulisserna” som tar både kraft och tid av oss i styrelsen och i våra kommittéer, och tyvärr så är det Ni våra medlemmar som hamnat i kläm igen.

Vi har haft en hel del små tekniska problem gällande förfarandet av att lägga över medlemshanteringen till SKK.
De övertog medlemshanteringen officiellt 6 februari 2018. Fortfarande betalar många medlemsavgiften på ”gamla sättet”, vilket medför en hel del administration.

Alla uppfödar- och valpannonser ska nu gå via Rasklubbarna istället, det är bara SRLV som ännu finns kvar på gamla hemsidan, som dock inte längre har någon support, då de inte har någon egen hemsida för tillfället. Avgifter för detta är upp till Rasklubbarna att bestämma.

Hemsidan tankas så sakterliga på med information och förhoppningsvis kommer den inom kort att fungera bra.

Nå väl, tiden rinner fort i väg och snart har våra 3 nybildade rasklubbar sina årsmöten.

17 mars har SRLV & SRSL årsmöte i Härnösand och SRFL i Skövde. Mer att läsa om detta finns på deras respektive hemsidor.
Vi har beslutat att ha vår rikstämma i samband med SLK utställningen i Knivsta, i Stockholmstrakten, Lördag 26 maj 2018 kl. 17.00. Mer information om detta kommer .

Ni har väl anmält er till Orsautställningen 10 mars 🙂?

Några av oss i styrelsen kommer att vara där och vill ni hjälpa till , tveka inte att höra av er (cs@slk.nu).

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *