Index ::: Allmäna forum :: Övriga diskussioner 
Marianne
Gátchis kennel


Raser:
Lapsk Vallhund

Var finns information?
Med risk för att förefalla totalt bakom flötet och gaggig ställer jag ändå frågan. Någonstans för länge sedan hörde jag om ett möte i maj. En månad som närmar sig sitt slut. Som medlem (än så länge) undrar jag om det mötet är för medlemmar? Var finns i så fall en inbjudan till klubbens medlemmar? När är mötet och var och varför hittar jag ingen inbjudan på websidans förstasida? Fungerar detta forum ännu som kontaktyta för medlemmar? Forum på nya sidan verkar inte användas? Jag vet att jag inte är ensam om orienteringsproblem på de båda sidorna och det är svårt att söka något man inte vet existerar. Som protokoll dolda under många olika ovanrubriker. Så var döljer sig inbjudan till detta majmöte - om klubbens medlemmar alls är inbjudna?

I vänlighet, men förvirring skrivet av Marianne

Skrivet av Marianne :: mån 21 maj 2018 08:41
Redigerat mån 21 maj 2018 10:11
Marianne
Gátchis kennel


Raser:
Lapsk Vallhund

SV: Var finns information?
Då ingen svarat här, men jag fick svar på mail, kan jag informera andra undrande. Svaret jag fått är att mötet som äger rum i Örebro är ett möte för delegater. Vanliga medlemmar hävisas till respektive rasklubbars årsmöten. Därav avsaknad av inbjudan till klubbens medlemmar. 

Skrivet av Marianne :: tor 24 maj 2018 08:56
Marianne
Gátchis kennel


Raser:
Lapsk Vallhund

SV: Var finns information?
I tider då medlemsskap skall förnyas undrar jag varför detta är den enda information man möter när man går in på SLK:s hemsida och söker information om sittande styrelse under "Huvudstyrelse" "Kontakt". På den gamla sidan finns icke aktuella namn. Att få nya medlemmar torde vara omöjligt när inga kontaktuppgifter lämnas till den som tidigare inte haft med klubben att göra. "Syns man inte finns man inte" och det är ju trist när det gäller SLK. Men detta forum förefaller även det inte finnas längre av inläggen att döma. En sorglig utveckling tycker jag.

Rubriken "Kontakt" rimmar illa med verkligheten tyvärr. Vad betalar man medlemsavgift till och för i dagsläget, utan en på hemsidan angiven styrelse i klubben?Kontakt

Ordförande

Kjell Andersson

Eskilstuna

Vice ordförande

Sekreterare

Kassör

Ledamot

Ledamot

Suppleant

Suppleant

Skrivet av Marianne :: lör 30 jun 2018 09:48
Redigerat lör 30 jun 2018 09:54
  
Dela med andra på Facebook