Index ::: Allmäna forum :: Övriga diskussioner 
Marianne
Gátchis kennel


Raser:
Lapsk Vallhund

TACK Malin!
Ett stort tack för ännu ett synnerligen läsvärt och estetiskt tilltalande nummer av tidningen Lapphunden! Tack för det eminenta arbete du utfört, långt längre än vad du lovade från början! Vi har med stort nöje tagit emot denna tidning under din tid som redaktör! Inte att undra på att tidningen imponerat långt utanför Lapphundkretsen.

Än en gång TACK Malin! från Marianne och Larry 

Skrivet av Marianne :: tor 16 mar 2017 11:12
Pralin
Fjällvallarens


Raser:
Finsk Lapphund
Lapsk Vallhund

SV: TACK Malin!
Håller med föregående talare

Tack för denna tid och att du lyft tidningen 

Skrivet av Pralin :: tor 13 apr 2017 10:24
Bozzan55


Raser:
Finsk Lapphund

SV: TACK Malin!
Håller med föregående talare. Tack Malin för en fantastiskt fin tidning. Tyvärr blir det aldrig en samma tidning igen. Lycka till med nya projekt.

Lena Wallin

Skrivet av Bozzan55 :: fre 14 apr 2017 10:00
c1200
Tricaliz kennel


Raser:
Finsk Lapphund

SV: TACK Malin!
Instämmer helt och fullt i ovanstående meningar. Hoppas att det inte är sista tidningen du skriver i, vilken det än må bli.

Skrivet av c1200 :: fre 14 apr 2017 19:20
Redaktionen


Raser:

SV: TACK Malin!
Tack alla vänliga människor! 

Och tack för era bidrag till LAPPHUNDEN! Det är ju ändå så det är att det är en medlemstidning vilket innebär att den till allra största delen bygger på det material som kommer in från klubbens medlemmar.

Vill ta det här tillfället i akt att återigen efterlysa en NY REDAKTÖR - kontakta cs@slk.nu eller lapphunden@slk.nu om du känner att det vore något för dig!

Som jag skrev i nr.1 så kommer jag även att göra nr.2 som har manusstopp 29/5, men sen till nr.3 behövs du som vill ta över sysslan(nr.3 brukar ha manusstopp i början på augusti för att kunna nå medlemmarna i mitten av september).

Av klubbens drygt 1200 medlemmar måste det finnas flera därute som kan hjälpa till att hålla liv i tidningen(eller något liknande medium)? Som ett litet jämförande exempel kan vi ta den organisationsform som väldigt många vill behålla men som vi nu är på väg bort ifrån - den byggde på att ca 10% av medlemmarna engagerade sig i klubbarbetet och arbetade ideellt i styrelser och kommittéer.

Om så bara en ynka liten procent, dvs. 12 personer, vore villiga att hjälpa till med tidningen och då gjorde det i tre år var så skulle det innebära att LAPPHUNDENs framtid vore tryggad för 36 år framåt! Det är ganska lång tid. Nu är bara frågan - VAR FINNS NI?

Skrivet av Redaktionen :: sön 16 apr 2017 12:12
  
Dela med andra på Facebook