Index ::: Allmäna forum :: Övriga diskussioner 
Madelene Lindström
Lappmoens kennel


Raser:
Svensk Lapphund

ansvarig utgivare
Inte stämmer det väl att Teresa Lejenäs som inte längre är ordförande i klubben, är ansvarig utgivare för tidningen?! Detta måste vara fel.

Skrivet av Madelene Lindström :: sön 02 okt 2016 13:38
Teresa
Lakkanevas kennel


Raser:
Finsk Lapphund
Lapsk Vallhund

SV: ansvarig utgivare
Hej MadeleneDet stämmer att det är jag Teresa Lejenäs som är ansvarig utgivare registrerad hos PRV ( Patent och registreringsverket) för tidningen Lapphunden.

Jag är ochså fortfarande registrerad firmatecknare för Svenska lapphundklubben (hos Nordea för plusgirot) 

Det är brukligt att ordföranden i Cs som skickar in ändringar gällande firmatecknare och ansvarig utgivare när personer byts ut, alltså inget jag kan göra någonting åt i dagsläget. 

 

Skrivet av Teresa :: sön 02 okt 2016 15:34
lotta
Lappbergets Kennel


Raser:
Svensk Lapphund

SV: ansvarig utgivare
Nu är det dags att någon stoppar er som driver Slk i graven. Finns förhoppningsvis några personer på Skk som kan hjälpa till.

Du Teresa, kom inte med någon pekpinne på vad som SKA göras. Jag stod som ansvarig utgivare i dryga året, om inte mer innan du skickade in till PRV för byte, efter att jag inte var kvar som ordförande. Du borde skämmas när du skriver så här. Vad får du ut av att vara elak?? Många med dig borde också ta sig en funderare på vad ni vill med denna hetsjakt på uppfödare av rasen som BARA behöver positiva hejarop och inte massa lögner och rena förtal som kommer från olika personer och "hittepå" kommittéer. 

Jag vänder mig nu mot Er som gör allt ni bara kan för att, rent ut sagt, djävlas, med flertalet uppfödare av rasen svensk lapphund, nuvarande ordförande m fl. 

Vad får ni ut av att bråka och komma med lögner om hur bråkigt det är mellan oss uppfödare av rasen SLH? Kommer det födas fler valpar? Kommer vi få fler uppfödare? Jaa det är mycket ni kan få svara på vad och varför ni beter er som ni gör??

Jag kan då säga direkt, att de kommer inte födas fler valpar, det kommer inte bli fler uppfödare utan det kommer nog bli färre, så jag och många med mig undrar helt enkelt; 

​Vad är ni ute efter?  

Från vår sida som uppfödare av SLH, så ger vi varandra feedback och med det mycket bra samarbete, bättre än nånsin, så vi är en hel drös som står enade och vi föder upp hundar åtminstone, jämfört med de som driver detta som ett projekt med att få oss sluta som uppfödare och att få Slk att försvinna, vilket ni i och för sig lyckats med nu. 

Tacksam för svar och jag hoppas du kan svara på det mesta Teresa om inte, så kan du nog få hjälp av flera andra som både sitter i Slk/Cs och som arbetar för sig själv dvs, utanför alla styrelser och kommittéer 

 

Skrivet av lotta :: sön 02 okt 2016 23:13
paulawe


Raser:
Finsk Lapphund

SV: ansvarig utgivare
Jag förstod inte alls föregående inlägg och vad det gick ut på. Teresa är mycket saklig i sitt svar. Hon är ansvarig utgivare men tecknar även firma. Och det är ordförandes sak att göra dessa ändringar vilket inte har skett. Vad har saken med Svensk Lapphund och dess uppfödare att göra? Här är det andra konflikter som vädras, förstår jag. Men om vi nu håller oss till den faktiska frågan så har Teresa gett sitt svar helt utan att kasta pajer på någon. Det är bra om vi försöker att hålla oss till sakfrågorna för att kunna gå framåt och hitta konstruktiva lösningar på de problem som funnits på klubben.

Skrivet av paulawe :: mån 03 okt 2016 16:03
karins
Hagassessan


Raser:
Lapsk Vallhund

SV: ansvarig utgivare
Intressant, Liselotte! 

Skrivet av karins :: mån 03 okt 2016 21:48
Redigerat tis 04 okt 2016 09:30
paulawe


Raser:
Finsk Lapphund

SV: ansvarig utgivare
Madelene. För tydlighetens skull vill jag också tala om att vem som helst kan vara ansvarig utgivare för tidningen. Det behöver inte vara en person som sitter i styrelsen ens. Bara åldern är minst 18 år och personen inte är omyndigförklarad. Inget problem här med andra ord.

Skrivet av paulawe :: tis 04 okt 2016 09:51
  
Dela med andra på Facebook