Index ::: Allmäna forum :: Tävling / Träning / Arbete / Tips & Trix 
Elina Bertne


Raser:
Lapsk Vallhund

Frakt av priser för årets hundar
Efter mycket om och men så har priser till årets hundar rest den långa vägen från Norrland till Stockholm och landat hos mig i Nacka. Som meddelats då årets pristagare tillkännagavs så kan de som inte hade möjlighet att hämta sina priser på årets riksstämma höra av sig för att få dem skickade mot fraktkostnaden. Dessvärre har bara en bråkdel av pristagarna hört av sig om detta och lämnat sin adress. Ni som har vunnit priser men inte hämtat ut dom: vänligen hör av er på TK-mailen tk@slk.nu och meddela Er adress och vilka priser det gäller så kommer jag att skicka priserna och höra av mig och lämna information om hur Ni kan betala fraktkostnaden.Detta gäller BÅDE pristagarna för årets tävlingshundar OCH utställningshundar.

Eftersom TK inte har haft ansvaret utställningshundarna vet jag inte vilka som har hämtat priser på rikstämman, därför är det extra viktigt att ni meddelar vilka/vilket pris det gäller! Även Ni som har utställningshundar mailar till tk@slk.nu, eftersom TK nu tagit över ansvaret för utdelningen.Priser som ingen gjort anspråk på kommer jag att behålla fram till den 1:a september, men inte längreGlad sommar önskar TK

Skrivet av Elina Bertne :: fre 15 jul 2016 19:34
m.bankhed
Kennel Minngehke


Raser:
Lapsk Vallhund

SV: Frakt av priser för årets hundar
Vart kan man hitta information om man fått ett pris? Finns det någon lista här på hemsidan om det?

:-)Hittade det :-)

Skrivet av m.bankhed :: mån 18 jul 2016 16:47
Redigerat mån 18 jul 2016 16:49
Jambos
Jambos Kennel


Raser:
Svensk Lapphund

SV: Frakt av priser för årets hundar
Hur många på Årets Han och Tiklista inom de 3 raserna får pris? Är det 1-3 eller är det alla som är med på listan?

Skrivet av Jambos :: sön 24 jul 2016 08:21
Elina Bertne


Raser:
Lapsk Vallhund

SV: Frakt av priser för årets hundar
1:an, 2:an och 3:an för årets hane och tik i alla tre raserna får pris. Bästa veteran i respektive ras får också pris. Svenska Lapphundar har 1:a, 2:a, 3:a Vandrings Pris. Om något är oklart angående vilka som har priser att hämta, hör av Er till utställningskommitéen.

Det är fortfarande många av dem som har priser att hämta som inte har hört av sig. Vet Ni någon som inte har fått sitt pris, be dem höra av sig till tk@slk.se!

Skrivet av Elina Bertne :: mån 25 jul 2016 17:30
Redigerat mån 25 jul 2016 17:34
  
Dela med andra på Facebook