INFORMATION OM MEDLEMSKAP

Medlemsavgift: 220 kr + rasklubbens avgift.
Familjemedlem: 100 kr + ev. rasklubbens avgift.

Medlemsavgift utland: 300 kr + rasklubbens avgift.

Ansök om medlemskap via formuläret nedan. Länken kan även användas om du som redan existerande medlem har några ändringar rörande ditt medlemskap!

Klicka HÄR för att öppna formuläret där du kan ansöka om medlemskap i SLK och rasklubben för just Din ras, eller vill göra förändringar (t.ex adressbyte).

Du kommer sedan få en inbetalningsavi på posten samt ditt medlemsbevis

Vid frågor rörande medlemskap kontakta SKKs Medlemsavdelning:

Kontaktuppgifter till SKK:s medlemsservice:

Svenska Kennelklubben, Medlemsavdelningen, Box 771, 191 27 Sollentuna

Telefon 08-795 30 50 (telefontider mån-fre 10-12 och 13-15) Fax 08-795 30 98

e-post medlem@skk.se

Nytt från 2018-01-01

Nu startar vår nya organisation på allvar, Svenska Lapphundklubben är fortsatt en specialklubb och istället för distrikt är det nu Rasklubbar som gäller, se nedan om de klubbar och avgifter som gäller!

Är du redan medlem i SLK behöver du inte göra något, du kommer att få en inbetalningsavi i posten när det är dags att förnya ditt medlemskap under 2018. Du har fått ett medlemskap i din rasklubb ”på köpet” under 2018 fram tills ditt ordinarie medlemskap utlöper! Ett fåtal medlemmar (ca 90 st) har vi inte kunnat matcha till en rasklubb, dessa kommer att kontaktas för att be dessa att göra ett rasklubbsval.

Om du vill vara med i flera rasklubbar så måste du först ha ett medlemskap i SLK och en rasklubb (ditt förstaval), sedan kontaktar du rasklubb nr 2/3 (andra och tredjeval) och erlägger rasklubbens avgift direkt till rasklubben. Du betalar bara avgiften till SLK en gång.

Medlemsavgifter från 2018 är avgift för specialklubb + avgift för rasklubb:

(SLK avgifter: 220 kr, familjemedlem 100kr och utlandsmedlem 300 kr)

Svensk Lapphund:          SRSL medlemsavgift 130 kr, ingen avgift för familjemedlem.

Medlemsavgift:   350 kr

Familjemedlem: 100 kr

Utlandsmedlem: 430 kr

Lapsk Vallhund:             SRLV:s medlemsavgift 180 kr, ingen avgifter för familjemedlem.

Medlemsavgift:  400 kr

Familjemedlem: 100 kr

Utlandsmedlem: 480 kr

Finsk Lapphund:            SRFL:s medlemsavgift 60 kr, familjemedlem 20 kr.

Medlemsavgift:   280 kr

Familjemedlem: 120 kr